DE RADEREN VAN ONS NOTARIAAT

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een notariskantoor dat vier kernwaarden kent namelijk kwaliteit, dienstverlening, maatschappelijk betrokken en betaalbaar. We zijn kersvers gevestigd in de gemeente Leudal, in de kern Neer aan de Engelmanstraat 56, grenzend aan de Napoleonsweg dus uitstekend bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid. Het kantoor is in opbouw en wordt op dit moment bemenst door een notaris, een notarieel medewerkster, 2 juristen en een receptioniste. We bestrijken het brede veld van het notariaat en waar nodig kunnen wij op afroep gespecialiseerde deskundigheid inschakelen. Ons eerste aanspreekpunt is Renée Vestjens. Zij is de olie in de motor van ons notariaat.

De notaris is mr. Corrie Mols-Bohlen ll.m, geboren in Australië, vertrokken naar Nederland en hier gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vervolgens werkzaam geweest in het bedrijfsleven als  legal council en in het notariaat als kandidaat-notaris en interim waarnemend notaris.

De notarieel medewerkster is Therese Lenarts. Zij heeft inmiddels dertig jaar ervaring als notarieel medewerkster en is de onmisbare schakel op kantoor.

De juristen zijn; Gerard Mols, hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht, en voormalig advocaat. Hij bestrijkt een breed terrein van het juridisch metier en heeft een uitgebreide ervaring in juridische dienstverlening. De nieuwe en waardevolle toevoeging aan ons kantoor is Violet Mols. Afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht en Nijmegen, is zij een gedreven en kritische jurist en kandidaat-notaris. 

mr. Corrie Mols ll.m

Notaris

Thérèse Lenarts

Teamgenoot

prof. dr. mr. Gerard Mols

Agrarisch deskundige

mr. Violet Mols

Kandidaat notaris

Renée Vestjens

Teamgenoot

Tiamo

Kantoorhond

Thijs  †

Kantoorhond

 Disclaimer Mols Notariaat B.V. heeft de inhoud met de grootste zorg samengesteld, maar is niet aansprakelijk voor mogelijke onjuistheden opgenomen in de teksten van de website. Door het bezoeken van onze website stem je in met deze disclaimer. De content op de website mag gebruikt worden, wel graag onder vermelding van onze naam.