top of page

DE RADEREN VAN ONS NOTARIAAT

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een notariskantoor dat vier kernwaarden kent namelijk kwaliteit, dienstverlening, maatschappelijk betrokken en betaalbaar. We zijn kersvers gevestigd in de gemeente Leudal, in de kern Neer aan de Engelmanstraat 56, grenzend aan de Napoleonsweg dus uitstekend bereikbaar en met gratis parkeergelegenheid. Het kantoor is in opbouw en wordt op dit moment bemenst door een notaris, een notarieel medewerkster, 2 juristen en een receptioniste. We bestrijken het brede veld van het notariaat en waar nodig kunnen wij op afroep gespecialiseerde deskundigheid inschakelen. Ons eerste aanspreekpunt is Renée Vestjens. Zij is de olie in de motor van ons notariaat.

De notaris is mr. Corrie Mols-Bohlen ll.m, geboren in Australië, vertrokken naar Nederland en hier gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Vervolgens werkzaam geweest in het bedrijfsleven als  legal council en in het notariaat als kandidaat-notaris en interim waarnemend notaris.

De notarieel medewerkster is Therese Lenarts. Zij heeft inmiddels dertig jaar ervaring als notarieel medewerkster en is de onmisbare schakel op kantoor.

De juristen zijn; Gerard Mols, hoogleraar aan de Universiteit van Maastricht, en voormalig advocaat. Hij bestrijkt een breed terrein van het juridisch metier en heeft een uitgebreide ervaring in juridische dienstverlening. De nieuwe en waardevolle toevoeging aan ons kantoor is Violet Mols. Afgestudeerd aan de universiteit van Maastricht en Nijmegen, is zij een gedreven en kritische jurist en kandidaat-notaris. 

corrie.jpg
mr. Corrie Mols ll.m

Notaris

therese.jpg
Thérèse Lenarts

Teamgenoot

gerard tijdelijk.jpg
prof. dr. mr. Gerard Mols

Agrarisch deskundige

violet 2.jpg
mr. Violet Mols

Kandidaat notaris

renee.jpg
Renée Vestjens

Teamgenoot

stimpy1.jpg
Tiamo

Kantoorhond

thijs.jpg
Thijs  †

Kantoorhond

IMG_4133_jpg_edited.png
Poppy

Beveiliging

scarlett web.jpg
Scarlett O'hara

Hoofd balletjes

bottom of page